Prismatch 7 års garanti Tilfredshedsgaranti Cykler leveres 100% samlet

X

6 timer i Rold

Tre discipliner – tre ruter! 6 Timer i Rold har noget for enhver smag! Vælg mellem mountainbike, trailløb og trailwalk. 

6 timer i Rold er et hyggeligt, sjovt og udfordrende løb. 6 Timer i Rold mountainbike løbet afholdes lørdag d. 13. maj 2023 mens 6 Timer i Rold trailløbet finder sted søndag d. 14. maj 2023. Drømmer du i stedet om at deltage i 6 Timer i Rold trail walk, hvor du oplever spændende stier i hele Rold Skov, bestemmer du selv om du vil deltage lørdag eller søndag. 

Ruterne er for ALLE niveauer. De er sjove, har masser af flow, sving, singletrack og højdemeter, uden at være for hårde.

Hyggen er i hovedsædet når vi holder 6 timer i Rold og stemningen i løbsområdet er helt i top. Vil du udfordre dig selv i en solo, eller vil du invitere vennerne med til en super hyggelig dag i skoven skal du klikke på et af løbene herunder:

Få besked når den er tilbage på lager

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.