X

Produkter

På lager
Stelmateriale
Mærke
Farve
Køn
Årgang
Geartype
Antal gear
Bremsetype for
Bremsetype bag
Hjulstørrelse
Affjedring
Motorsystem
Motor placering
Maksimal hastighed

Stort udvalg af herrecykler

Med en ordentlig herrecykel, er du altid godt på vej. Den giver dig friheden til at cruise rundt i byen, eller i det danske landskab. Samtidig er den selvfølgelig fantastisk som transportmiddel, hvor den er et billigere, sundere og i nogle tilfælde hurtigere alternativ til bil og offentlig transport.

Vi ved, at kvaliteten af herrecykler på det danske marked varierer betydeligt. Derfor har vi et bredt udvalg af kvalitetscykler fra anerkendte mærker som eksempelvis Avenue, Batavus og Centurion.

Find et godt tilbud på din nye herrecykel

Hos Smartcykler.dk kan du altid finde gode tilbud på herrecykler. Du er faktisk sikret de bedste priser i Danmark, da vi har prismatch på alle vores cykler. Det vil altså sige, at hvis du, mod forventning, kan finde din kommende herrecykel billigere på en anden dansk webshop, så matcher vi med glæde den pris.

Derudover har vi også løbende ekstra gode tilbud, hvor vi har skåret prisen helt i bund.

Herrecykler i mange varianter

Når du skal vælge en ny herrecykel, er det selvfølgelig vigtigt at finde en, som matcher dine præferencer og behov. Heldigvis findes herrecykler i mange modeller og varianter, så du kan finde en cykel, der passer til netop din smag. På Smartcykler.dk har vi sammensat et stort udvalg, der omfavner følgende varianter af herrecykler.

Retro & Vintage-cykler er en helt klassisk herrecykel, der er stilren i udtrykket, og med fokus på komfort frem for alt andet. Kørestillingen er oprejst, så du har optimalt overblik over trafikken omkring dig, mens sadlen er blød og rar, så du sidder fantastisk, mens du cruiser henad cykelstien.

Ofte er det også modeller med fokus på funktionalitet, hvorfor de tit kan findes med bagagebærer monteret.

Vi har udvalgt det helt perfekte ekstraudstyr til alle vores cykler, som man kan finde i udstyrsbjælken under cyklen. Er der et orange flueben er udstyret allerede inkluderet. Er der ikke et flueben kan du klikke på ikonet og få vist det udstyr, vi mener passer bedst til cyklen.
Hvis det ikke er standard udstyr på den model du har udset dig, kan du altid tilkøbe begge ting til cyklen.

Med en citybike glider du fuldkommen ubesværet gennem byens til tider tætte trafik, mens du ser let og elegant ud. Selvom navnet antyder at de kun skal bruges i byen, kan en citybike selvfølgelig sagtens være super praktisk og funktionel, selvom du ikke bor i en af de store byer.

Den adskiller sig fra en ‘klassisk’ herrecykel ved at være mere sporty i design og egenskaber. Derfor sidder man lidt mere aerodynamisk og foroverbøjet, mens du også har flere gear at vælge imellem.

Er du på jagt efter en herrecykel, der skal bruges til decideret sport eller motion, eller vil du bare have en ekstra hurtig cykel? I denne kategori indenfor herrecykler bliver hensynet til fart og sportyness vægtet højest, hvilket tydeligt kommer til udtryk i cyklernes design og egenskaber.

Det stivere stel giver en bedre kraftoverførsel, så dit tråd bliver udnyttet optimalt, samtidig med at du får et større udvalg af gear at vælge imellem. Kombineret med den aerodynamiske kørestilling er du klar til at tage din cykling til et nyt niveau.

Som det mere end antydes i navnet, er hybridcykler en form for kombination af flere forskellige cykeltyper. Inspirationen er primært taget fra mountainbikes og racercykler, hvilket kommer til udtryk på flere punkter.

Du får flere gear, super effektive bremser, en affjedrende forgaffel og lidt bredere dæk. Det er et perfekt cykel-valg for dig, der gerne vil kunne køre mere på grusveje, eller som bare gerne vil have ekstra komfort på cykelstierne.

Hvis du gerne vil have hjælp til at besejre de stejleste bakker, og den evigt irriterende modvind, kan du med fordel vælge en el herrecykel. Med en lille batteridrevet motor bliver du hjulpet til fremdrift, så cykelturen bliver nemmere end nogensinde før.

Mulighed for rentefri finansiering

Selvom vi har Danmarks bedste priser, kan det godt være en halvdyr affære at købe ny cykel. Derfor tilbyder vi rentefri finansiering, da vi mener at alle skal have mulighed for at køre på en ordentlig cykel.

De fem mest stillede spørgsmål om herrecykler

 1. Hvad er en herrecykel?

En herrecykel er en type cykel, der er designet med en ramme, der passer til mænd. Stellet har typisk en høj indstigning med et horisontalt rør mellem sadelpinden og styret. Herrecykler har ofte en ramme, der er længere og højere end damecykler, da de er designet til at passe til en person med længere ben og længere overkrop.

 1. Hvad er fordelene ved at bruge en herrecykel?

Herrecykler er designet til at passe til en personer med lang overkrop og lange ben. De er også ofte meget pålidelige og holdbare, så de kan bruges til at køre lange afstande.

 1. Er herrecykler kun til mænd?

Nej, herrecykler er ikke kun beregnet til mænd. Selvom de er designet til at passe til en mænd, kan alle lære at køre på en herrecykel, hvis den passer til deres størrelse. Derudover er der mange damecykler, der har samme features som herrecykler, så det er ikke nødvendigvis en kønsspecifik type cykel. Hos Smartcykler.dk kalder vi typisk herre cykler for cykler med høj indstigning, ligesom vi kalder damecykler for cykler med lav indstigning.

 1. Er herrecykler kun for erfarne cyklister?

Nej, herrecykler er ikke kun for erfarne cyklister. Alle kan cykle på herrecykler, hvad enten der er tale om øvede cyklister eller personer der skal cykle for første gang. Det er dog vigtigt at vælge en cykel i den rette størrelse. Bliver cyklen for stor eller lille kan den blive svær at cykle på. Find din rigtige størrelse i vores størrelsesguide.

 1. Hvad er forskellen mellem en herrecykel og en damecykel?

En herrecykel har ofte en ramme, der er længere og lavere end en damecykel, da den er designet til at passe til en person med længere ben. Derudover kan der være forskellige features på herrecykler og damecykler, såsom forskellige styrhøjder og sadler, der passer til de specifikke kropsformer.

 

 

Værd at vide

Returvarer

Vores mål og ønske er, at det produkt du køber hos os lever op til den kvalitet og funktionalitet, det foreskriver.

Har du modtaget et beskadiget eller forkert produkt, skal du indsende en klage og returnere produkterne jævnfør instruktionerne.

Rettigheder ved reklamation reguleres og styres af lovgivningen – for at læse mere om dette, se venligst  vores handelsbetingelser. For at vi kan behandle din klage så hurtigt og effektivt som muligt, bedes du udfylde en RMA-formular, hvor du kan se detaljerne vedrørende klageprocessen.

Når vi behandler klager, lytter vi til dine ønsker i overensstemmelse med den gældende lovgivning.

Ønsker du at reklamere over en vare – skal du hente denne formular og sende den retur sammen med varerne.

Billig fragt på udstyr

Når du køber udstyr og reservedele på smartcykler.dk, leverer vi for 49,- kroner i hele Danmark. Vi bestræber os på at levere din pakke indenfor 1-3 hverdage. Vi har udvalgt de bedste fragtfirmaer i branchen, for at sikre at din vare når sikkert frem, og bliver overdraget til dig på ordentlig vis. Fragtprisen kan dog variere, hvis du eksempelvis bor på en ø eller udenfor Danmark. Skal din ordre leveres i udlandet eller på en ø uden fast broforbindelse, så kontakt os på tlf. 93871063 eller via info@smartcykler.dk, så finder vi en løsning der passer til dig.

Fysisk showroom - åbent alle ugens dage

I 9530 Støvring, blot fem minutters kørsel fra motorvej E45, finder du vores fysiske cykelforretning, hvor vi udstiller et stort udvalg af de cykler, du finder her på hjemmesiden. Butikken holder åbent alle ugens dage – dog holder vi lukket på helligdage. Butikkens åbningstider er:

mandag-fredag: klokken 10.00-18.00

lørdag og søndag: kl. 10.00-16.00

Når du møder os i butikken, kommer du i kontakt med en af vores passionerede sælgere, der har et stort kendskab indenfor cykler, løb og udstyr, og som brænder for at give dig den bedst mulige rådgivning. Er du i tvivl om hvilken type cykel der passer til dine behov, eller vil du teste en cykel inden du beslutter dig? Så anbefaler vi, at du kigger forbi cykelforretningen på Hobrovej 72, 9530 Støvring. Er køreturen til Støvring for lang? Så husk at vi yder vi fuld tilfredshedsgaranti – dette kan du læse mere om her. Bag butikken finder du gratis parkeringsforhold (forbeholdt kunder i butikken). Grundet den strategiske placering i Støvring, er det muligt at teste cykel i rolige omgivelser – både for børn og voksne!

100% samlet

Når du køber din cykel på smartcykler.dk leveres den altid 100% samlet, så du let og hurtigt kan tage din cykel i brug. Det eneste du skal gøre, er at fjerne emballagen og køre afsted på din nye cykel. Hvis du har tilkøbt udstyr til din nye cykel, monterer vi selvfølgelig også dette helt uden ekstra beregning. Det har aldrig været lettere at købe cykel online, det eneste du skal gøre, er at bestille din nye cykel, fjerne emballagen og køre afsted.

Din cykel samles, monteres og testes af udlærte cykelmekanikere, inden den pakkes forsvarligt og bliver sendt afsted mod din adresse med et af markedets bedste fragtfirmaer.

Rentefri finansiering

Når du handler cykel hos smartcykler.dk tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med Resurs Bank og ViaBill.

Handler du for under 10.000,- DKK via ViaBill, har du mulighed for at betale for dine køb i op til 10 rater, helt uden renter og gebyrer. Du kan købe det du mangler i dag, og udskyde betalingen.

Prismatch

Vi har altid Danmarks billigste pris på din nye cykel. Finder du, mod forventning, din nye cykel billigere på en anden dansk webshop, så matcher vi selvfølgelig prisen. Alt du skal gøre er at sende os en mail på info@smartcykler.dk, med et link til det site, hvor cyklen er billigere.

Hvordan kan vi prismatche cykler?

Hos smartcykler.dk køber vi altid store partier af cykler hjem, så vi kan videresælge dem til markedets laveste priser med markedets bedste service. Vi laver løbende prisrettelser, så vores priser matcher de laveste på andre danske webshops, men skulle vi have misset en pris, så kontakt os via info@smartcykler.dk.

Det med småt

Prismatch gælder udelukkende varer på danske webshops, på samme vare/størrelse/farve/årgang og gælder ikke ved udsalg grundet ophør af mærke, forretning eller konkurs.

Tilfredshedsgaranti

For os er det vigtigt, at du er 100% tilfreds med din nye cykel, når du handler hos smartcykler.dk. Derfor yder vi, som de eneste på markedet, 30 dages fuld tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du til enhver tid inden for de første 30 dage kan sende din cykel retur, hvis du har fortrudt dit køb, eller på anden måde ikke er tilfreds med din nyligt købte cykel.

Vil du benytte dig af tilfredshedsgarantien, skal du sende en mail til info@smartcykler.dk, hvor du oplyser købsdato, cykelmodel og kundenummer.

Det er kun muligt at gøre brug af den fulde tilfredshedsgaranti, hvis cyklen er som ny, eller har mindre kosmetiske ridser. Er cyklen selvforskyldt beskadiget, og deraf ikke salgbar igen, kan du desværre ikke returnere din cykel igennem vores tilfredshedsgaranti. Vil du gøre brug af tilfredshedsgarantien, må din cykel maksimalt have kørt 15 kilometer. Det koster 259,- at sende din cykel retur, hvilket fratrækkes i returbeløbet. Du er selvfølgelig også velkommen til selv at aflevere cyklen på vores lager lokation i 9530 Støvring på Porsborgparken 11.

7 års garanti

Vi har udvalgt de bedste leverandører og brands, så du i ro og mag kan shoppe kvalitetscykler, -komponenter og -udstyr hos os. Derfor kan vi give hele 7 års garanti på nye cykler, såfremt cyklen overholder løbende serviceeftersyn

Service

Hvis du vil opretholde cyklens 7 års garanti, er det vigtigt at din cykel bliver vedligeholdt og serviceret løbende. Det er vigtigt at serviceindkaldelser udsendt via SMS overholdes, hvilket er service efter 2, 9, 16, 23 og 36 måneder. Herefter skal cyklen serviceres hver 9. måned for at opretholde den udvidede garanti. Den udvidede 7 års garanti dækker ikke ved misligholdelse af cyklen. Derfor anbefaler vi, at du også selv vedligeholder din cykel løbende. Find en guide til, hvordan du vedligeholder din cykel her.
Hvis serviceeftersyn ikke er overholdt af os eller anden autoriseret cykelmekaniker, frafalder den udvidede 7 års garanti. Garantien gælder kun for den første ejer af cyklen, hvis cyklen videresælges, bortfalder garantien.

Hvis du sender din cykel til service hos andre forhandlere, anbefaler vi at du gemmer kvitteringen fra disse services, da den udvidede 7 års garanti kan frafalde grundet manglende dokumentation af serviceeftersyn

I perioder kan det danske vejr påvirke funktionaliteten på din cykel væsentligt. Derfor er det vigtigt, at du løbende rengør din cykel, og vedligeholder den med rensning og smøring. Du kan læse mere om, hvordan du rengør din cykel her.

Hvad dækker garantien

På smartcykler.dk tilbyder vi en unik 7 års garanti på din nye cykel. Garantien dækker skader, der ikke er forårsaget af slid, mislighold eller på anden vis fremprovokerede fejl, grundet udefrakommende elementer. Det betyder, at garantien dækker fabrikationsfejl, hvilket eksempelvis kan være et knækket cykelstel, et knækket styr eller øvrige komponenter, der er ødelagte, der ikke opfattes som værende sliddele, og som er ødelagte selvom cyklen er blevet serviceret og alment vedligeholdt.

Garantien dækker derfor ikke skader grundet forkert brug af cyklen, slid, manglende vedligeholdelse eller udefrakommende faktorer. Langt de fleste cykler du finder på smartcykler.dk er produceret i aluminium eller carbon, men komponenter kan være produceret i stål. Rust dækkes ikke af den udvidede 7 års garanti, da det anses som værende forårsaget på baggrund af slid på komponenten. Garantien dækker udelukkende cyklen, så har du købt udstyr med til din cykel, har du her 2 års garanti jf. købeloven.

Vil du passe ekstra godt på din cykel?

Tilkøb vores servicePLUS aftale, når du handler ny cykel hos smartcykler.dk. Med en servicePLUS aftale kan du indlevere din cykel på værkstedet i Støvring kvit og frit, til en gennemgang, smøring og et sikkerhedstjek af cyklen. Her pumper vi også dækkene, samt spænder cyklen efter. Har du købt en elcykel kan du tilkøbe servicePLUS-el, der også inkluderer løbende batteri-udmålinger og tjek af motor.

Billig fragt på cykler

Når du køber cykel på smartcykler.dk, leverer vi din nye cykel for kun 199,- i hele Danmark. Vi bestræber os på at levere din cykel indenfor 2-4 hverdage. Når du bestiller din cykel, kontakter vi dig og aftaler et leveringstidspunkt der passer dig. Vi har udvalgt de bedste fragtfirmaer i branchen, for at sikre at din vare når sikkert frem, og bliver overdraget til dig på ordentlig vis.

Fragten på 199,- gælder kun i Danmark, herunder kun til brofaste øer. Skal cyklen leveres i udlandet eller på en ø uden fast broforbindelse, så kontakt os på tlf. 93871063 eller via info@smartcykler.dk, så finder vi en løsning der passer til dig.

SmartPLUS

Hos Smartcykler tilbyder vi dig en unik mulighed for, at slippe for den daglige vedligehold af din nye cykel. Det gør vi fordi vi mener, at det skal være nemt at købe ny cykel. Vi ved nemlig godt, at cyklen ikke altid kommer først i køen, når det kommer til dagens daglige gøremål. Derfor tilbyder vi for et lille engangsbeløb (se priser og vilkår nedenfor), at lave det løbende vedligehold af din nye cykel, så den kører godt i mange år fremadrettet!

SmartPLUS har nemlig ingen udløbsdato - det betyder, at du til evighed kan få vedligeholdt din cykel for kun 399,- - 599,- afhængig af cykeltype!

Læs mere om de to typer af SmartPLUS herunder, og tilkøb SmartPLUS lige under købsknappen på cyklens side.

SmartPLUS E-Bike

Med smartPLUS E-bike kan du til enhver tid indlevere dit cykel til tjek hos os. SmartPLUS indeholder:

 • Sikkerhedstjek
 • Efterspænding af hele cyklen
 • Smøring af udvendige bevægelige dele
 • Smøring af drivlinje (herunder kæde)
 • Pumpning af dæk
 • Justering af sadel- og styrhøjde
 • Udmåling af batteri
 • Kontrol af motor
 • Smøring af batterilås
 • Smøring af batteri slids
 • Rådgivning om hvordan du forlænger batteriets levetid og rækkevidde. Denne rådgivning tager særligt udgangspunkt i batteriudmålingen og kontrollen af motoren.

Med smartPLUS e-bike slipper du altså helt for den løbende vedligehold af din cykel. Dog skal cyklen stadigvæk til særskilt service efter 2, 9, 16 og 23 måneder, for at opretholde garantien.

Pris: 1.999,- DKK

SmartPlus til almindelig cykel

Med smartPLUS kan du til enhver tid indlevere dit cykel til tjek hos os. SmartPLUS indeholder:

 • Sikkerhedstjek
 • Efterspænding af hele cyklen
 • Smøring af udvendige bevægelige dele
 • Smøring af drivlinje (herunder kæde)
 • Pumpning af dæk
 • Justering af sadel- og styrhøjde

Med SmartPLUS slipper du altså helt for den løbende vedligehold af din cykel. Dog skal cyklen stadigvæk til særskilt service efter 2, 9, 16 og 23 måneder, for at opretholde garantien.

Pris: 1.999,- DKK

Få besked når den er tilbage på lager

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.