Blog

For mange mennesker er dét at bevæge sig mere, på listen hos rigtig mange mennesker, når vi snakker nytårsforsæt. Folk ønsker enten at tabe sig en smule eller også ønske de sig bare at komme i lidt bedre form. Hvordan ser dit nytårforsæt ud? Hvis du, lige som mange andre danskere ønsker et mere aktivt 2017 så læs med her, hvor vi kommer med 3 gode tips. Læs her!Læs mere

Vi oplever det gang på gang. Vores cykler bliver stjålet næsten dagligt og det super irriterende. Hos Smartcykler.dk kender vi følelsen alt for godt. Derfor vil vi her give der 5 tips til at forhindre din cykel i at blive stjålet.

Læs mere

Vinteren er allerede ivrig efter at gøre sin entré. Den seneste stykke tid har vi allerede haft flere dage med frost, og der vil højst sandsynligt være flere på vej. Hos smartcykler.dk giver vi dig her fem tips til sikker færden gennem vinteren

Læs mere

I de senere år er Black Friday fænomenet i Danmark blevet mere og mere populært! Og i år har smartcykler.dk valgt at hoppe med på bølgen. Hos os kan du i år nemlig bestille alle de konkurrencedygtige tilbud super nemt og bekvemt og helt uden at skulle ligge i kø nogen steder. Læs vores blog for mere information omkring Black Friday.

Læs mere

I vintersæsonen er det for alvor vigtigt, at være synlig på cyklen. Bruger du cyklen til at pendle, så vil du regelmæssigt opleve at skulle køre når det er mørkt. Det samme gør sig gældende for børnene når de skal til og fra skole.

Læs mere

Smartcykler.dk har indgået samarbejde med Bikehero om landsdækkende service, så hvis uheldet mod forventning skulle være ude, så er hjælpen straks på vej til din destination.

Læs mere

Udvalget af elcykler er stort og oftest ret uoverskueligt. Hvilket behov skal cyklen egentlig dække?
Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil være behjælpelige med at finde den helt rette elcykel til dit behov. For at gøre det endnu lettere, har vi udviklet en guide, som gennem seks simple trin hjælper dig til at finde den helt rette elcykel.

Læs mere

I den kolde vintertid er det vigtigt, at du vedligeholder din cykel, så den kan holde til kulden. Der er flere ting som du skal være opmærksom på; herunder har vi samlet en liste med nogle af de ting, som du skal være særligt opmærksom på i vintersæsonen.

Læs mere

Ligesom alle andre batterier, så aftager styrken med tiden, men med disse simple råd, så kan du forlænge holdbarheden på dit batteri mærkbart. Uanset hvilket motorsystem du vælger, så er det vigtigt at opbevare og vedligeholde batteriet korrekt for, at opnå længst mulig levetid på det.

Læs mere
2015-12-10

Cykelordbog A-Å

Hvad betyder alle udtrykkene, som I hele tiden bruger? Vi har herunder samlet en stor liste over cykeludtryk og givet en kort beskrivelse af hvad det er. Mangler der nogle ord eller er der noget som er uklart – så må I meget gerne kommentere på opslaget nederst, så skal vi sørge for, at det bliver tilføjet.

Læs mere