Blog

Cykling er en effektiv måde at holde sig sund og slank på, og i modsætning til løb, så skåner det også dine led. Derudover kan alle være med, ung som gammel. Vi giver dig her 10 gode grunde til, hvorfor du skal springe op på jernhesten og komme ud på landevejene.

Læs mere

Elcykler er mere populære end nogensinde! Den stigende popularitet tyder på, at elcyklen ikke længere anses som et transportmiddel forbeholdt de ældre mennesker, men også det yngre publikum er begyndt at vise stor interesse! Elcyklen er altså blevet et populært alternativ til bil nr. 2 og offentlig transport.

Læs mere

Ligesom med en bil så er dæktrykket på en cykel utrolig vigtigt. Et for lavt dæktryk kan give større rullemodstand samt større risko for lækage. Et for højt dæktryk kan resultere i en punktering. Men er alle pumper egentlig egnet til din cykel? Vi vil give dig nogle nyttige råd med på vejen.

Læs mere
Fietsenwinkel.nl racefiets keuzehulp

Cykelsæsonen er for alvor igang! Det betyder for mange, at racercyklen er taget ud af dens vinterhi og ud på landevejene igen. Eller måske har du tanker om at investere i en ny racercykel? Det kan dog være svært at skabe overblik over, hvilken model der er den rette for dig med de mange muligheder, der findes i dag. Smartcykler.dk er her for at hælpe dig, og vi giver dig nogle nyttige tips med på vejen!

Læs mere

Elcykler er kommet for at blive! De vinder mere og mere terræn mod de almindelige cykler. Du har helt sikkert allerede set dem i bybilledet, hvor der de seneste par år i stigende grad er kommet flere elcykler på gaden. Populariteten af elcykler skyldes ikke mindst, at mange pendler til og fra arbejde samt anvender elcyklen som anden transportmiddel.

Læs mere

Vi er ved at være klar til at åbne vores første butik i Odense! Kom og deltag til stor åbningsfest fredag, lørdag og søndag. Der vil selvfølgelig være en masse gode tilbud!

Læs mere

Nu er det endelig tid til åbningen af vores nye butik i Kolding! Kom og deltag i vores åbningsfest på lørdag og søndag! Der vil være masser af tilbud!

Læs mere

Endelig ser det ud til at foråret og sommeren har fundet sit momentum i Danmark, og det kommer ikke et minut for tidligt. For mange af os betyder det også, at cyklen for alvor skal støves af og tages i brug igen. Men hvordan er det nu lige, at du får den bedst ud af vinterhiet?

Læs mere

For mange mennesker er dét at bevæge sig mere, på listen hos rigtig mange mennesker, når vi snakker nytårsforsæt. Folk ønsker enten at tabe sig en smule eller også ønske de sig bare at komme i lidt bedre form. Hvordan ser dit nytårforsæt ud? Hvis du, lige som mange andre danskere ønsker et mere aktivt 2017 så læs med her, hvor vi kommer med 3 gode tips. Læs her!Læs mere

Vi oplever det gang på gang. Vores cykler bliver stjålet næsten dagligt og det super irriterende. Hos Smartcykler.dk kender vi følelsen alt for godt. Derfor vil vi her give der 5 tips til at forhindre din cykel i at blive stjålet.

Læs mere