X

Vi støtter

Hos Smartcykler er vi fortaler for grøn omstilling og miljøvenlige initativer, til gavn for både klima, mennesker og dyr. Derfor er vi stolte af, at støtte disse initiativer, der alle kæmper for bæredygtighed og en mere CO2 neutral verden.

SPONSORATER

Endelig kan vi løfte sløret for, at SMARTCYKLER.DK er blevet guldsponsor og servicepartner for Team Nico Ultracycling – In Fight against Cancer🤩🤘

Navnet Stig Nicolaysen klinger nok i de fleste nordjyske cykelentusiasters ører – han er nemlig en af få danskere, der flere gange har deltaget i verdens hårdeste cykelløb Race across America 🔥🚴‍♂️

Gennem cyklingen samler Stig penge ind til Børnecancerfonden – og det flotte arbejde vil vi gerne støtte ham i! 🙏 Derfor har vi valgt at sponsorere Stig frem mod Race across America 2023!

Foruden sponsoratet vil vi servicere Stigs løbscykler fra Principia samt stå for den løbende vedligehold af hans træningscykler, så han får de helt optimale vilkår frem mod løbet.

BØRNECANCERFONDEN LOGO
Få besked når den er tilbage på lager

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.