X

Teamet

Simon Lassen

Indehaver

Simon er ejer af Støvring Cykler og Smartcykler.dk, og lidt af en blæksprutte. Simon går under kaldenavnet Simon Yates, fordi han altid har fuld fart på! Han bruger mange timer på kontorarbejde, og herudover er det typisk ham der trykker på købsknappen, når varer bestilles hjem. Når Simon en sjælden gang imellem holder fri, bruger han tid med sin familie, eller lufter sin Scott full-suspension mountainbike i Rold Skov.

Simon Buus

Cykelrådgiver

Simon arbejder hos Smartcykler.dk som sælger. Han har et indgående kendskab til elcykler, ligesom han typisk er at finde i børnecykelafdelingen, hvor han glædeligt hjælper med at finde den helt rette cykelstørrelse! Ved siden af sit arbejde hos Smartcykler.dk læser Simon Idræt på Aalborg Universitet – og så har han en kæmpe passion for triatlon! Så når han holder fri, er han typisk at finde i svømmehallen, på cyklen eller i løbeskoene i og omkring Aalborg.

Rasmus Pedersen

Cykelrådgiver

Rasmus, også kendt som “Admiralen”, er vores dygtige cykelrådgiver. Dagligt styrer han kommunikationen via Messenger, hjemmesiden og mail. I sin fritid er Rasmus passioneret omkring mountainbiking og landevejscykling. Når han ikke er på cyklen, nyder han afslappende stunder på sofaen sammen med sine to børn. Rasmus er hjertet af vores team og din go-to person for cykelrådgivning.

Nicolai

Cykelrådgiver

Nicolai er en passioneret cykelrådgiver hos Smartcykler.dk, kendt for sin ekspertise og entusiasme for cykling. Han bruger sin fritid på at udforske Nordjyllands varierede terræn på sin pålidelige Scott Foil, hvilket giver ham en dyb forståelse for cyklernes præstationer i forskellige miljøer. Hans erfaringer på landevejene reflekteres i hans rådgivning, hvor han hjælper kunder med at finde den perfekte cykel til deres behov og drømme.

Nicklas

Lærling, Cykelmekaniker

Nicklas er en af vores cykelmekaniker-elever. Derfor er han en fast del af vores værksted, der hver dag reparerer alverdens cykler. Når Nicklas ikke skruer i cykler på vores værksted finder du ham ofte på sin egen Scott racercykel, som han helt selv har bygget efter alle cykelsportens “regler” – han er nemlig lidt af en connoisseur.

Malthe Bruus-Jensen

Cykelrådgiver

Malthe er ansat som cykelrådgiver hos Smartcykler.dk. Med sin brede viden indenfor cykler og tilbehør, er han altid garant for passioneret og velinformerende kundeservice!. I sin fritid spiller Malthe fodbold og kører de nordjyske landeveje tynde på sin racercykel!

Magnus Haugaard

Cykelrådgiver

Magnus Haugaard er en passioneret cykelsælger hos Smartcykler.dk, hvor han specialiserer sig i racercykler. Med en dyb forståelse for cyklernes teknik og ydeevne, vejleder han kunderne professionelt. I sin fritid nyder han at udforske landevejene på sin Cannondale, hvilket afspejler hans ægte kærlighed til cykling.

Lindy

Cykelrådgiver

Lindy er ansat hos Smartcykler.dk som sælger, og det er typisk ham du møder, når du besøger vores showroom i Støvring. Desuden står Lindy for nysamling, ligesom han dagligt laver Facebook- og Instagram-opslag. Lindy er en mand med højt humør, hvilket du måske har oplevet i et af de mange TV-programmer han har deltaget i. Mød Lindy i vores showroom eller i Rold Skov, som han cykler tynd på sin Scott Spark RC mountainbike.

Kristian Høier

Lagerchef

Kristian arbejder som lagerchef på vores lager i Støvring. Han styrer alle indkomne varer som til tider kan være en stor mundfuld når storindkøberen har været på spil. Desuden har Kristian ansvaret for oprettelse af produkter og vedligeholdelse af vores hjemmeside – en opgave, der til tider er omfangsrig! Når Kristian ikke er på arbejde nyder han livet på sin båd, eller holder formen vedlige på hans Cannondale SuperSix Evo racercykel!

Henrik Jørgensen

Cykelrådgiver

Henrik er at finde i showroomet i Støvring, hvor han vejleder og rådgiver kunder om det helt rette cykelvalg. Herudover er det typisk Henrik, der kører ud og servicerer vores erhvervskunders cykler i og omkring Aalborg. I sin fritid kører han Danmark tyndt på sin Scott racercykel, når ikke han hviler benene i sin have lidt udenfor Støvring.

Havryliuk Volodymyr

Cykelmekaniker

Volodymyr Havryliuk er en dygtig cykelmekaniker ansat hos Smartcykler.dk. Hans ekspertise ligger i samling af nye cykler, en opgave han varetager med stor præcision og dedikation. Volodymyrs håndværksmæssige kunnen sikrer, at hver cykel fra Smartcykler.dk lever op til højeste standarder, hvilket gør ham til en værdsat del af teamet.

Flemming Vejs

Værkstedschef

Flemming Vejs er værkstedschef hos Smartcykler.dk, hvor han styrer værkstedet med stor dygtighed. Hans hovedopgave er at sikre, at alle processer kører effektivt, og at kundens cykler bliver serviceret og repareret til højeste standard. Hans ekspertise og dedikation gør ham til en uvurderlig del af teamet.

Emil Pihl

Butikschef

Emil er butikschef hos Smartcykler.dk, hvor han kombinerer sin passion for cykling med ledelse. Dagligt rådgiver han kunder om cykler og tilbehør, samtidig med at han håndterer administrative opgaver. I fritiden dyrker Emil motocross og mountainbiking, hvilket forstærker hans ekspertise og forståelse for cyklisteres behov. Hans aktive livsstil og lederevner gør ham til en central figur i butikken, værdsat af både kunder og kollegaer.

Daniel

Elev, Salgsassistent med cykelteknisk branchekendskab

Daniel er i lære som Salgsassistent med cykelteknisk branchekendskab. Når ikke skolen kalder, møder du ham i vores showroom, hvor han vejleder kunder. Desuden hjælper Daniel med at besvare telefonopkald og forespørgsler på e-mail. I sin fritid elsker Daniel at se klassiske danske film – og han kan de fleste manuskripter i hovedet!

Charlotte

Bogholder

Charlotte er ansat som bogholder, og varetager en masse roller i forbindelse med fakturering og udarbejdelse af budgetter. Derudover er Charlotte Smartcyklers “mor” – hun sørger for, at alle har det godt, at der altid er kaffe kanden og så hjælper hun til tider Simon med at holde styr på hans mange aftaler! Charlotte er en uvurderlig del af Smartcykler.dk selvom du sjældent møder hende når du besøger os online eller i vores showroom.

Bent Krogh

Cykelmekaniker

Bent er cykelmekaniker, og arbejder som cykelmontør. Når du køber cykel hos os, er det med stor sandsynlighed Bent der samler den. Bent påstår at han samler cyklerne 120%, fordi han altid tilføjer 20% kærlighed og kælen for detaljerne – så når din nye cykel kører fejlfrit, er det Bent du skal takke.

Adam Dam

eCommerce Ansvarlig

Adam arbejder til dagligt med koordinering, udvikling og vedligeholdelse af hjemmesiden, ligesom han opdaterer produkter og offentliggør nyheder løbende. Herudover er typisk Adam, der er bag kameraet, når Simon optræder på skøre marketing-videoer. Når Adam holder fri, er han aktiv på cyklen eller flader ud på sofaen med cykelløb på skærmen.

Få besked når den er tilbage på lager

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.