Teamet

Simon Lassen

Ejer

Simon er ejer af Støvring Cykler og Smartcykler.dk, og lidt af en blæksprutte. Simon går under kaldenavnet Simon Yates, fordi han altid har fuld fart på! Han bruger mange timer på kontorarbejde, og herudover er det typisk ham der trykker på købsknappen, når varer bestilles hjem. Når Simon en sjælden gang imellem holder fri, bruger han tid med sin familie, eller lufter sin Scott full-suspension mountainbike i Rold Skov.

Rasmus Pedersen

Butikschef

Til dagligt kalder vi Rasmus for ”Admiralen”, hvilket på mange måder beskriver hans funktion. Han er nemlig butikschef, og står for alt kundevejledning til bestilling af varer. Herudover er det ofte Rasmus du skriver med, når du kontakter os via Messenger, hjemmesiden eller mail. Når Admiralen holder fri, lufter han sin mountainbike eller racercykel, eller flader ud på sofaen med hans to børn.

Jens Struwe

Værkfører

Jens er Smartcykler.dk’s værkfører. Han har ansvaret for at koordinere reparationer og services på værkstedet. Når du henvender dig på værkstedet eller ringer for at få et godt råd, er det typisk Jens du får fat i. Når Jens holder fri, kører han mountainbike – i et hæsblæsende tempo!

Henrik Jørgensen

Sælger

Henrik er at finde i butikken i Støvring, hvor han vejleder og rådgiver kunder om det helt rette cykelvalg. Herudover er det typisk Henrik du taler med, når du ringer på hovednummeret. I sin fritid kører han Danmark tyndt på sin Scott racercykel, når ikke han hviler benene i sin have lidt udenfor Støvring.

Bent Krogh

Cykelmekaniker

Bent er cykelmekaniker, og arbejder som cykelmontør. Når du køber cykel hos os, er det med stor sandsynlighed Bent der samler den. Bent påstår at han samler cyklerne 120%, fordi han altid tilføjer 20% kærlighed og kælen for detaljerne – så når din nye cykel kører fejlfrit, er det Bent du skal takke.

Magnus Haugaard

Deltids-sælger

Magnus er deltidssælger, hvor han vejleder kunder om valg af cykel og udstyr. Herudover går han i gymnasiet. Når Magnus hverken er i skole eller på arbejde, er han at finde på landevejene på hans Scott racercykel.

Asbjørn Haaning

Deltids-sælger

Asbjørn er ansat som deltidssælger, hvor han vejleder kunder og besvarer opkald på hovednummeret. Herudover arbejder han med udarbejdelse af content til vores hjemmeside, hvor han opretter produkter og fornyer varetekster. Når Asbjørn holder fri, bruger han utallige timer i skoven på hans Scott Spark RC full-suspension.

Adam Dam

eCommerce Ansvarlig

Adam arbejder til dagligt med koordinering, udvikling og vedligeholdelse af hjemmesiden, ligesom han opdaterer produkter og offentliggør nyheder løbende. Herudover er typisk Adam, der er bag kameraet, når Simon optræder på skøre marketing-videoer. Når Adam holder fri, er han aktiv på cyklen eller flader ud på sofaen med cykelløb på skærmen.

Kristian Høier

Webredaktør

Kristian er sjældent i direkte kundekontakt, men når du besøger hjemmesiden, er det Kristians arbejde du ser. Han opretter nemlig varer på smartcykler.dk, og tager sig af generel vedligeholdelse og udvikling af vores hjemmeside. Herudover er Kristian varemodtager – en omfangsrig arbejdsopgave, når indkøberne ofte køber stort hjem.

Magnus Emil Nødskov

Lærling, Cykelmekaniker

Magnus er lærling, og er primært at finde på værkstedet, hvor han foretager mindre reparationer, samt vejleder om vedligehold og udskiftning af dele. Herudover hjælper Magnus i butikken, når der er ekstra travlt. I sin fritid har Magnus en stor passion for motocross, ligesom han bruger mange timer på hans downhill mountainbike og landevejscykel.

Andreas Tange

Deltids-sælger

Andreas er afløser hos Støvring Cykler og Smartcykler.dk. Til dagligt går han på gymnasiet og i fritiden løber eller cykler han de danske skove tynde; han kører nemlig både mountainbike og løber terræn-/o-løb. Hvad end du søger vejledning indenfor mountainbike, løb eller hverdagscykler er Andreas passioneret og vidende.