X

Teamet

Simon Lassen

Indehaver

Simon er ejer af Støvring Cykler og Smartcykler.dk, og lidt af en blæksprutte. Simon går under kaldenavnet Simon Yates, fordi han altid har fuld fart på! Han bruger mange timer på kontorarbejde, og herudover er det typisk ham der trykker på købsknappen, når varer bestilles hjem. Når Simon en sjælden gang imellem holder fri, bruger han tid med sin familie, eller lufter sin Scott full-suspension mountainbike i Rold Skov.

Simon Buus

Sælger

Simon arbejder hos Smartcykler.dk som sælger. Han har et indgående kendskab til elcykler, ligesom han typisk er at finde i børnecykelafdelingen, hvor han glædeligt hjælper med at finde den helt rette cykelstørrelse! Ved siden af sit arbejde hos Smartcykler.dk læser Simon Idræt på Aalborg Universitet – og så har han en kæmpe passion for triatlon! Så når han holder fri, er han typisk at finde i svømmehallen, på cyklen eller i løbeskoene i og omkring Aalborg.

Rasmus Pedersen

Førstemand

Til dagligt kalder vi Rasmus for ”Admiralen”, hvilket på mange måder beskriver hans funktion. Han er nemlig førstemand, og står for alt fra kundevejledning til bestilling af varer. Herudover er det ofte Rasmus du skriver med, når du kontakter os via Messenger, hjemmesiden eller mail. Når Admiralen holder fri, lufter han sin mountainbike eller racercykel, eller flader ud på sofaen med hans to børn.

Nicklas

Lærling, Cykelmekaniker

Nicklas er en af vores cykelmekaniker-elever. Derfor er han en fast del af vores værksted, der hver dag reparerer alverdens cykler. Når Nicklas ikke skruer i cykler på vores værksted finder du ham ofte på sin egen Scott racercykel, som han helt selv har bygget efter alle cykelsportens “regler” – han er nemlig lidt af en connoisseur.

Malthe Bruus-Jensen

Sælger

Malthe er ansat som sælger hos Smartcykler.dk. Med sin brede viden indenfor cykler og tilbehør, er han altid garant for passioneret og velinformerende kundeservice! Foruden kundeekspedition arbejder Malthe ligeledes med tekstforfatning på vores hjemmeside. Han skriver blandt andet tekster til cykler og tilbehør. I sin fritid spiller Malthe fodbold og kører de nordjyske landeveje tynde på sin racercykel!

Lindy

Sælger

Lindy er ansat hos Smartcykler.dk som sælger, og det er typisk ham du møder, når du besøger én af vores to butikker. Desuden står Lindy for nysamling, ligesom han dagligt laver Facebook- og Instagram-opslag. Lindy er en mand med højt humør, hvilket du måske har oplevet i et af de mange TV-programmer han har deltaget i. Mød Lindy i butikken eller i Rold Skov, som han cykler tynd på sin Scott Spark RC mountainbike.

Lærling

Lærling, Cykelmekaniker

Magnus er lærling, og er primært at finde på værkstedet, hvor han foretager mindre reparationer, samt vejleder om vedligehold og udskiftning af dele. Herudover hjælper Magnus i butikken, når der er ekstra travlt.

Kristian Høier

Værkstedschef

Kristian arbejder som værkstedschef på vores værksted i Støvring. Han styrer vores mekanikere og cykelmontører, samt sikrer, at reparationerne bliver lavet hurtigst muligt. Desuden har Kristian ansvaret for nysamling af cykler – en opgave, der til tider er omfangsrig! Når Kristian ikke er på arbejde nyder han livet på sin båd, eller holder formen vedlige på hans Orbea Ordu enkeltstartscykel!

Jesper Thorhauge

Lærling, cykelmekaniker

Jesper er ansat som cykelmekaniker lærling hos Smartcykler.dk. I løbet af en arbejdsdag arbejder han både med service og reparation af brugte cykler, ligesom han er med til at samle nye cykler til butikken og kunder. Jesper har i mange år haft passion for cykler, og går til faget med stor gejst og respekt! Du møder typisk Jesper, når du indleverer din cykel i vores servicecenter i Støvring. Når Jesper holder fri lufter han sine cykler eller flader ud på sofaen.

Henrik Jørgensen

Sælger

Henrik er at finde i showroomet i Støvring, hvor han vejleder og rådgiver kunder om det helt rette cykelvalg. Herudover er det typisk Henrik, der kører ud og servicerer vores erhvervskunders cykler i og omkring Aalborg. I sin fritid kører han Danmark tyndt på sin Scott racercykel, når ikke han hviler benene i sin have lidt udenfor Støvring.

Emil Pihl

Butikschef

Emil er i lære som salgsassistent med cykelteknisk branchekendskab og derudover er han vores trofaste butikschef! Emil er en fast del af Smartcyklers butikspersonale, hvor han hver dag rådgiver om cykler og tilbehør. I kraft af rollen som butikschef, varetager Emil dog også mange administrative opgaver. I sin fritid er Emil meget aktiv – han kører nemlig både motocross og mountainbiking.

Daniel

Elev, Salgsassistent med cykelteknisk branchekendskab

Daniel er i lære som Salgsassistent med cykelteknisk branchekendskab. Når ikke skolen kalder, møder du ham i vores showroom, hvor han vejleder kunder. Desuden hjælper Daniel med at besvare telefonopkald og forespørgsler på e-mail. I sin fritid elsker Daniel at se klassiske danske film – og han kan de fleste manuskripter i hovedet!

Charlotte

Bogholder

Charlotte er ansat som bogholder, og varetager en masse roller i forbindelse med fakturering og udarbejdelse af budgetter. Derudover er Charlotte Smartcyklers “mor” – hun sørger for, at alle har det godt, at der altid er kaffe kanden og så hjælper hun til tider Simon med at holde styr på hans mange aftaler! Charlotte er en uvurderlig del af Smartcykler.dk selvom du sjældent møder hende når du besøger os online eller i vores showroom.

Bent Krogh

Cykelmekaniker

Bent er cykelmekaniker, og arbejder som cykelmontør. Når du køber cykel hos os, er det med stor sandsynlighed Bent der samler den. Bent påstår at han samler cyklerne 120%, fordi han altid tilføjer 20% kærlighed og kælen for detaljerne – så når din nye cykel kører fejlfrit, er det Bent du skal takke.

Adam Dam

eCommerce Ansvarlig

Adam arbejder til dagligt med koordinering, udvikling og vedligeholdelse af hjemmesiden, ligesom han opdaterer produkter og offentliggør nyheder løbende. Herudover er typisk Adam, der er bag kameraet, når Simon optræder på skøre marketing-videoer. Når Adam holder fri, er han aktiv på cyklen eller flader ud på sofaen med cykelløb på skærmen.

Få besked når den er tilbage på lager

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.