X

6 timer i Rold – TrailWalk

Ruten

Glæd dig til d. 11. maj 2024! Her vender 6 Timer i Rold Trailwalk tilbage!

2023-udgaven var en succes, men vi tør godt love at 2024-udgaven bliver endnu bedre!

Der er i alt tre ruter du kan melde dig på og ruterne er ikke de samme som 6 Timer i Rold mountainbike eller 6 Timer i Rold Trailrun afvikles på.

10 km TrailWalk. Start tid kl. 10.10 Vandretid cirka 2 timer.

16 km TrailWalk. Start tid kl. 10.10 Vandretid cirka 3 timer

28 km TrailWalk. Start tid kl. 10.10 Vandretid cirka 6 timer

TrailWalk finder både sted lørdag d. 11. maj 2024.

Kender du en, der skal deltage i 6 Timer i Rold Mountainbike, men er du ikke klar på at cykle i 6 timer, er TrailWalk måske lige noget for dig!

 

Den opmærkede rute byder på alt fra stejle stigninger til åbne vider, tætte skove, naturlige kilder og flotte udsigtspunkter. Vores guider sørger for at hverken for- eller bagtruppen bliver efterladt på ruten.

Alle deltagere vil få udleveret et startnummer, der kan bæres under løbet. Der vil dog ikke være tidtagning til eventet, da det ikke handler om at komme først men om at opleve naturen i fællesskab med andre.

På med vandreskoene, følg guiden og tag med os på opdagelse i Rold Skov!

Priser

Voksne: 99,- uanset distance.

6 Timer i Rold Trailwalk handler om at opleve naturen i et socialt samvær. Der er derfor ingen regler for, hvad du må og ikke må, når du deltager i begivenheden. 

Du kan deltage i 6 Timer i Rold Trailwalks tre distancer:

10 km TrailWalk. Start tid kl. 10.10 Vandretid cirka 2 timer.

16 km TrailWalk. Start tid kl. 10.10 Vandretid cirka 3 timer

28 km TrailWalk. Start tid kl. 10.10 Vandretid cirka 6 timer

Du vil få udleveret et startnummer, som du kan bære under eventet. Der vil dog ikke være tidtagning til 6 Timer i Rold Trailwalk.

Løbet foregår i Nørreskoven, bag ved Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping

I start- og målrådet kan du tanke energodepoterne op inden du går afsted. Der er gratis frugt, energidrik og vand. Derudover vil der på ruten være et depot, hvor der også vil være frugt og vand.

Desuden går ruten forbi flere naturlige kilder, hvor der er rig mulighed for at smage det helt friske kildevand.

I målområdet kan der købes kaffe, kage, sodavand, pølser og brød, samt energibarer, gels, elektrolytter og proteinbarer.

Du kan både deltage i 6 Timer i Rold Trailwalk lørdag den 11. maj 2024.

Starttid for 7,5 kilometer trailwalk er: kl. 12.00 (vandretid cirka 1,5 time)

Starttid for 15 kilometer TrailWalk er: kl. 10.10 (vandretid cirka 3 timer)

Starttid for 30 kilometer TrailWalk er: 10.10 (vandretid cirka 6 timer)

TrailWalk handler ikke om at komme først men om at komme afsted! Der vil derfor ikke være podieplaceringer og/eller præmier til dette event.

Scott Sports vil stille en masse fede 2024 Scott trail løbesko til rådighed på dagen. Dem kan du kvit og frit teste. Du henvender dig bare i Scott lejeren og bliver skrevet op til dem.

Du har mulighed for at opstille en pavillon til dit hold gratis i stævneområdet. Du behøver ikke booke plads, vi skal nok finde plads til alle.

Skulle en aflysning af løbet finde sted p.g.a. omstændigheder som vejret (voldsom blæst, regn eller lign.), naturkatastrofer, force majeure o.lign., forbeholder vi os ret til ikke at refundere hele det indbetalte beløb. Såfremt det er nødvendigt at aflyse løbet grundet Covid-19 udviklingen, refunderes prisen for startnummeret, dog eksklusiv tilmeldingsgebyret på 12,5,-.

Der er mulighed for eftertilmelding, såfremt løbet ikke er udsolgt. Der er et begrænset antal numre, så kom i god tid! Prisen for et startnummer ved eftertilmelding:

99,- for voksne uanset distance

Kontakt os på  info@smartcykler.dk, hvis du har spørgsmål til løbet mv.

Deltagelse sker på eget ansvar!

Få besked når den er tilbage på lager

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.