X

6 timer i Rold – TrailWalk

Ruten

Som noget helt nyt kan du til 6 Timer i Rold 2023 deltage i TrailWalk.

Der er i alt tre ruter du kan melde dig på og ruterne er ikke de samme som 6 Timer i Rold mountainbike eller 6 Timer i Rold Trailrun afvikles på.

7,5 km TrailWalk. Start tid kl. 12.00 Vandretid cirka 1,5 time.

15 km TrailWalk. Start tid kl. 10.10 Vandretid cirka 3 timer

30 km TrailWalk. Start tid kl. 10.10 Vandretid cirka 6 timer

TrailWalk finder både sted lørdag d. 13. maj 2023 og søndag d. 14. maj 2023.

Kender du en, der skal deltage i 6 Timer i Rold Mountainbike eller Trailrun, men er du ikke klar på at cykle eller løbe i 6 timer, er TrailWalk måske lige noget for dig!

Ruten går igennem Rold Skovs flotte og varierende landskaber. Rold skov har alt, lige fra stejle bakker til åbne vider, kilder og mørke tætte skove.

Til 6 Timer i Rold TrailWalk vil du blive guidet igennem den flotteste natur i Rold Skov!

Alle deltagere vil få udleveret et startnummer, der kan bæres under løbet. Der vil dog ikke være tidtagning til eventet, da det ikke handler om at komme først men om at opleve naturen i fællesskab med andre.

Gratis drikkedunk med energi

Deltager du i 6 Timer i Rold Trailwalk får du udleveret en gratis drikkedunk. Du kan fylde drikkedunken op med vand med elektrolytter i start-/ målområdet, hvor 6 Timer i Rold Mountainbike og Trailrun ligeledes afvikles fra.

Undervejs på ruten kommer du forbi kilder, hvor du kan fylde drikkedunken med frisk kildevand! 

Er du med som heppekor til din partner, kollega eller ven, der skal deltage i mountainbike- eller trailrun-løbet er TrailWalk sikkert noget for dig. Du starter og slutter nemlig i målområdet, der både huser mountainbike-løbet, trail-løbet og trailwalk.

Priser

Børn fra 5-14 år 79,- uanset distance.

Voksne: 99,- uanset distance.

Tilmelding

For at deltage i lørdagens TrailWalk skal du tilmelde dig via 6 Timer i Rold MTB eventet. Under “start tilmelding” kan du tilmelde dig den ønskede distance.

For at deltage i lørdagens TrailWalk skal du tilmelde dig via 6 Timer i Rold TrailRun eventet. Under “start tilmelding” kan du tilmelde dig den ønskede distance.

6 Timer i Rold Trailwalk handler om at opleve naturen i et socialt samvær. Der er derfor ingen regler for, hvad du må og ikke må, når du deltager i begivenheden. 

Du kan deltage i 6 Timer i Rold Trailwalks tre distancer:

7,5 km TrailWalk. Start tid kl. 12.00 Vandretid 1,5 time.

15 km TrailWalk. Start tid kl. 10.10 Vandretid 3 timer

 

30 km TrailWalk. Start tid kl. 10.10 Vandretid 6 timer 

Du vil få udleveret et startnummer, som du kan bære under eventet. Der vil dog ikke være tidtagning til 6 Timer i Rold Trailwalk.

Løbet foregår i Nørreskoven, bag ved Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping

Deltager du i 6 Timer i Rold Trailwalk får du udleveret en gratis drikkedunk til en værdi af 99,-. Du kan fylde drikkedunken op i start-/ målområdet, hvor 6 Timer i Rold Mountainbike og Trailrun ligeledes afvikles fra.

Undervejs på ruten kommer du forbi kilder, hvor du kan fylde drikkedunken med frisk kildevand!

Udover det, vil det være muligt at købe kaffe, kage, sodavand, pølser og brød, samt energibarer, gel, elektrolytter og proteinpulver.

Du kan både deltage i 6 Timer i Rold Trailwalk lørdag den 13. maj 2023 og søndag den 14. maj 2023.

Starttid for 7,5 kilometer trailwalk er: kl. 12.00 (vandretid cirka 1,5 time)

Starttid for 15 kilometer TrailWalk er: kl. 10.10 (vandretid cirka 3 timer)

Starttid for 30 kilometer TrailWalk er: 10.10 (vandretid cirka 6 timer)

TrailWalk handler ikke om at komme først men om at komme afsted! Der vil derfor ikke være podieplaceringer og/eller præmier til dette event.

Scott Sports vil stille en masse fede 2023 Scott trail løbesko til rådighed på dagen. Dem kan du kvit og frit teste. Du henvender dig bare i Scott lejeren og bliver skrevet op til dem.

Du har mulighed for at opstille en pavillon til dit hold gratis i stævneområdet. Du behøver ikke booke plads, vi skal nok finde plads til alle.

Skulle en aflysning af løbet finde sted p.g.a. omstændigheder som vejret (voldsom blæst, regn eller lign.), naturkatastrofer, force majeure o.lign., forbeholder vi os ret til ikke at refundere hele det indbetalte beløb. Såfremt det er nødvendigt at aflyse løbet grundet Covid-19 udviklingen, refunderes prisen for startnummeret, dog eksklusiv tilmeldingsgebyret på 12,5,-.

Der er mulighed for eftertilmelding, såfremt løbet ikke er udsolgt. Der er et begrænset antal numre, så kom i god tid! Prisen for et startnummer ved eftertilmelding:

79,- for børn fra 5-14 år uanset distance

99,- for voksne uanset distance

Kontakt os på  info@smartcykler.dk, hvis du har spørgsmål til løbet mv.

Deltagelse sker på eget ansvar!

Få besked når den er tilbage på lager

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.