6 timer i Rold – TrailRun

– powered by Støvring Cykler

Ruten

Ruten vil være ca. 6 km lang, og bliver på store dele af mountainbike ruten. Der er et startloop for at få lidt spredning på. Ruten er for alle, super sjov, teknisk og masser af singletrack. Ca 160 højdemtr. pr omgang.  Segmenter som “Bette Fanden” og “Store Fanden” er uundgåelige når man er i den del af skoven 🙂 Og til jer der kender området, er der kommet nye legendariske segmenter til, som “Helvedesrunden”, “Mosstykket” og “Forbi Ræven”….. Så der er lagt op til masser er sjov i skoven den dag 🙂 Disse sektioner vil være opmærket med et skilt, så du er ikke i tvivl når du kommer ind på dem. Desuden vil der være “kilometersten”, så du ved hvor langt du har til mål. Eller ind for at sende din makker afsted:-) Træning på ruten før løbet er ikke muligt! Max antal deltagere: 300.

Klasser

  • Solo kvinde/herre (2 klasser)
  • Duo kvinde/herre (2 klasser)
  • Trio kvinde/herre (2 klasser) Mulighed for Mix i herreklassen

Priser

16/11 – 31/12 kr. 199,- pr person 1/1 – 10/5 kr. 249,- pr person Tilmelding på dagen 299,-

Den person eller det hold der fuldfører flest omgange på ruten inden 6 timer, vinder klassen. Kun fuldførte omgange kørt INDEN klokken 16.00 tæller med i slutresultatet.

Er man på omgangshøjde med en anden rytter eller et andet hold efter 6 timer, er det den rytter eller det hold der har kørt hurtigst, der vinder.

Det er kun tilladt at skifte rytter i skiftezonen.

Det er ikke tilladt at deltage på elcykel eller anden cykel med hjælpemotor.

DGI står for tidtagningen. Det bliver med chip i startnummeret. Du afhenter dit startnummer i tidtagningsteltet på løbsdagen. Kom i god tid.

Løbet foregår i Nørreskoven, bag ved Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping

Der vil være adgang til gratis vand, energidrik og frugt hele dagen. Udover det, vil det være muligt at købe kaffe, kage, sodavand, pølser og brød. Og energibarer, gel, elektrolytter og proteinpulver.

Løbet foregår d. 15/5 2021 og starter klokken 10.00 og slutter klokken 16.00. Vi anbefaler, at man er der i god tid inden start.

Der vil være Pokaler til nummer 1, 2 og 3 i hver klasse. Derudover vil der være en masse lodtrækningspræmier.

Samtidigt er der den store vandrepokal som vinderen i Herre Solo klassen får med hjem i en periode. Den skal tilbage til butikken hvor vi får navnet graveret i.

Scott Sports vil stille en masse fede 2021 Scott cykler til rådighed på dagen. Dem kan du kvit og frit teste. Du henvender dig bare i Scott lejeren og bliver skrevet op til en af dem.

Du har mulighed for at opstille en pavillon til dit hold gratis i stævneområdet. Du behøver ikke booke plads, vi skal nok finde plads til alle.

Skulle en aflysning af løbet finde sted p.g.a. omstændigheder som vejret (voldsom blæst, regn eller lign.), naturkatastrofer, force majeure o.lign., forbeholder vi os ret til ikke at refundere hele det indbetalte beløb. Såfremt det er nødvendigt at aflyse løbet grundet Covid-19 udviklingen, refunderes prisen for startnummeret, dog eksklusiv tilmeldingsgebyret på 12,5,-.

Der er mulighed for eftertilmelding, såfremt løbet ikke er udsolgt. Der er et begrænset antal numre, så kom i god tid! Prisen for et startnummer ved eftertilmelding vil være 399,-

Kontakt os på info@smartcykler.dk, vedr. spørgsmål til løbet mv.

Deltagelse sker på eget ansvar!