X

6 timer i Rold – TrailRun

Ruten

TrailRun ruten vil være cirka 4 km lang, og bliver på store dele af mountainbike ruten. Der er et startloop for at få spredning på feltet. Ruten er for alle, super sjov, teknisk og med masser af fede singletrack. Per omgang vil der være cirka 150 højdemeter.  Segmenter som “Bette Fanden” og “Store Fanden”, der med garanti vil give høj puls, syre i benene og måske en lille krampe sidst i løbet, er uundgåelige når man er i den del af Rold Skov! Desuden har vi til 2023 udgaven af 6 Timer i Rold TrailRun tilføjet en række ekstra fede sektioner, såsom “Helvedesrunden”, “Mosstykket” og “Forbi Ræven” til ruten!

Hele ruten vil være opmærket med minestrimmel og kilometerskilte, så du altid ved, hvor langt du har til mål. Desuden vil alle de sjove segmenter være opmærket med et skilt, så du er ikke i tvivl når du kommer ind på dem. 

Der er lagt op til 6 sjove timer i Rold Skov søndag den 14. maj 2023!

Træning på ruten før løbet er ikke muligt!

Max antal deltagere: 200.

Klasser

  • Solo kvinde/herre (2 klasser)
  • Duo kvinde/herre (2 klasser)
  • Trio kvinde/herre (2 klasser) Mulighed for Mix i herreklassen

Priser

14. december 2022 til 31. januar 2023: 149,-DKK pr. person

1. februar 2023 til 10. maj 2023: 199,- DKK pr. person

På løbsdagen: 299,- DKK pr. person

Den person eller det hold der fuldfører flest omgange på ruten inden 6 timer, vinder klassen. Kun fuldførte omgange løbet INDEN klokken 16.00 tæller med i slutresultatet.

Er man på omgangshøjde med en anden rytter eller et andet hold efter 6 timer, er det den rytter eller det hold der har løbet hurtigst, der vinder.

Det er kun tilladt at skifte rytter i skiftezonen.

DGI står for tidtagningen. Det bliver med chip i startnummeret. Du afhenter dit startnummer i tidtagningsteltet på løbsdagen. Kom i god tid.

Løbet foregår i Nørreskoven, bag ved Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping

Der vil være adgang til gratis vand, energidrik og frugt hele dagen. Udover det, vil det være muligt at købe kaffe, kage, sodavand, pølser og brød, samt energibarer, gel, elektrolytter og proteinpulver.

Løbet foregår Søndag den 14. maj 2023 og starter klokken 10.00 og slutter klokken 16.00. Vi anbefaler, at man er der i god tid inden start.

Der er Medalje til alle deltagere der tager udfordringen op, og Pokaler til de 3 første i hver klasse.

Desuden vil der være en masse fede lodtrækningspræmier!

Scott Sports vil stille en masse fede 2022 Scott trail løbesko til rådighed på dagen. Dem kan du kvit og frit teste. Du henvender dig bare i Scott lejeren og bliver skrevet op til dem.

Du har mulighed for at opstille en pavillon til dit hold gratis i stævneområdet. Du behøver ikke booke plads, vi skal nok finde plads til alle.

Skulle en aflysning af løbet finde sted p.g.a. omstændigheder som vejret (voldsom blæst, regn eller lign.), naturkatastrofer, force majeure o.lign., forbeholder vi os ret til ikke at refundere hele det indbetalte beløb. Såfremt det er nødvendigt at aflyse løbet grundet Covid-19 udviklingen, refunderes prisen for startnummeret, dog eksklusiv tilmeldingsgebyret på 12,5,-.

Der er mulighed for eftertilmelding, såfremt løbet ikke er udsolgt. Der er et begrænset antal numre, så kom i god tid! Prisen for et startnummer ved eftertilmelding vil være 399,-

Kontakt os på  info@smartcykler.dk, hvis du har spørgsmål til løbet mv.

Deltagelse sker på eget ansvar!

Få besked når den er tilbage på lager

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.