X

Scott Arx Plus

kr. 899,00

Scott er i cykelbranchen kendte for aldrig at være tilfredse med deres produkter – selvom de typisk er blandt de allerbedste producenter af cykler og dele! Alt hvad Scott har lært fra deres avancerede racerhjelme, er blevet brugt til at udvikle Scott Arx Plus cykelhjelmen – en alsidig allround hjelm, der opfylder langt de fleste cyklisters behov! Den lette Ars Plus er designet til den kvalitetsbevidste rytter, og hjelmen imponerer særligt grundet den høje grad af ventilation, samt den stilrene integration af det anerkendte MIPS beskyttelsessystem, der øger beskyttelsen af hjernen med hele 30%! Arx Plus har en formidabel komfort, og kombinerer ventilation og beskyttelse pĂĄ fornemmeste vis. PĂĄ flere parametre; sĂĄsom komfort, sikkerhed og ventilation, konkurrerer Scott Arx Plus med cykelhjelme i prislejet +1500,-.

Ekstra Tilbehør

Er knappen nedefor orange, sĂĄ følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er knappen grøn, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Ă…rgang

2021

Farve

Sort

Køn

Dame, Herre

Mærke

Tøj Størrelse

, ,

Alternative produkter

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.