X

Scott Groove Plus

kr. 749,00

Scott Groove Plus er en stilfuld all-around cykelhjelm til alt ligefra by- til skovkørsel. Groove Plus er udstyret med et integreret MIPS beskyttelsessystem, der beskytter hjernen 30% bedre end hjelme uden MIPS. Med Groove Plus hjelmen får du en hjelm med god pasform, takket være MRAS Fit Systemet, der giver fuld justerbarhed, der sikrer en tilpasset og behagelig pasform, der passer til netop dit hoved. Højden på spændet kan justeres, og med et smart drejespænde, kan hjelmen finjusteres. Scott Groove Plus skaber de bedste vilkår for, at du både ser godt ud, føler dig godt kørende og er optimalt beskyttet på dine cykelture. Hjelmen fås i størrelse Small/Medium og Medium/Large og vejer 270 gram.

EAN: Varenummer 2752086158 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er knappen nedefor orange, sĂĄ følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er knappen grøn, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Ă…rgang

2021

Farve

Rød

Køn

Dame, Herre

Mærke

Tøj Størrelse

,

Alternative produkter

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.