X

Scott cykler

Scott Sports – kvalitetscykler i mere end 30 år

Scott Sports blev grundlagt i år 1958 af Ed Scott, og producerede de første år primært skistave. Sidenhen har Scott Sports udvidet sit sortiment, og er idag  blandt de førende producenter indenfor cykler og cykeludstyr. Scott Sports er særligt kendte for sine Full Suspension mountainbikes, som du kan finde her.

Desuden producerer Scott kvalitets racercykler, som blandt andet Team DSM kører på i World Touren. Foruden sportscykler er Scott kendt for sit store elcykel-program, der indbefatter cykler til ethvert behov.

 

Innovation – Technology – Design

Tre ord der definerer passionen, som Scott Sports har for at producere cykler og udstyr. Med en Scott cykel går du næppe galt i byen! Du får markedets bedste komponenter på en veludviklet ramme. 

Scott Sports producerer mange typer cykler, alt fra hybridcykler, racercykler, mountainbikes, elcykler og børnecykler – med andre ord, så har Scott formentlig også en cykel, der passer netop til dine behov.

Hos Smartcykler.dk finder du et af Danmarks største og bredeste udvalg af Scott cykler og tilbehør! Lageret bugner af kvalitetscykler, og vi kan med garanti også hjælpe dig med at finde en cykel, der passer til dine behov.

 

No Shortcuts

No Shortcuts er Scott’s motto – og det beskriver fremstillingsprocessen af cyklerne meget godt. De er udviklet i Schweiz, produceret i Belgien eller Taiwan og samlet hos din lokale cykelhandel. Cyklerne går ikke på kompromis med hverken design, teknologi eller materialer. Med andre ord har Scott ikke taget nogen genveje i udviklingen og produktionen af deres cykler. Hver enkelt cykel er bygget til et bestemt formål. 

No Shortcuts er ligeledes et motto som mange atleter har taget til sig i troen på, at genveje ikke fører til succes. Så er du typen der ikke springer gærdet over hvor det er lavest, men som istedet har troen på at godt håndværk og hård træning er vejen til succes, så er Scotts sportscykler lige noget for dig!

Få besked når den er tilbage på lager

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.