Tacx FLUX S Smart Hometrainer

DKK 4.619,00

Denne Tacx Flux S smart-trainer med direkte drev er designet til at nedbringe vibrationer og støjniveau til et absolut minimum, hvilket betyder, at den er en af de mest støjsvage hometrainere med svinghjul på markedet. (Leveres uden kassette). Hometraineren tilsluttes let din PC/Mac eller mobilenhed og kan bruges med programmer som Tacx Training og Zwift.

4 på lager

Delbetaling
232 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 4.619 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 232 kr. Samlede kreditomkostninger 936 kr. Samlet tilbagebetaling 5.555 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 20,01%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Varenummer T2900S.64 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er knappen nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er knappen grøn, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Højdepunkter

Tacx Flux s mart trainer er Tacx´mest prisvenlige udgave i Flux-serien. Hometraineren har et stort og tungt svinghjul på 7 kg for en mere naturlig køreoplevelse og kan håndtere spurter op til 1500 watt. Effekt, kadence, og hastighed måles indenfor 3% . Derudover kan den simulere stigningsprocenter op til 12% hvilket er rigeligt for de fleste. Det robuste og stabile design sikrer at traineren står stabilt og at al din energi formidles til pedalerne.

Med til traineren følger Tacx training som er en software med både virtuelle køreoplevelser og træningsprogrammer. Traineren kan forbindes med ANT+ og Bluetooth. Kassettehylsteret passer til shimano/sram 8, 9, 10 og 11 speed. Sram XDR eller campagnolo kassettehylster kan tilkøbes.

Med i kassen

  • Flux S Smart Trainer
  • Quick release til racercykler og mountainbikes (5 mm)
  • En måneds Tacx Premium software
Køn

Dame, Herre

Mærke

Alternative produkter

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.