Spar 14%

Abus Urban-I 3.0

DKK 599,00

Spar DKK 100,00
Før DKK 699,00

KVALITET, KOMFORT OG SYNLIGHED
Med Urban-I 3.0 fås en af de mest kendte city-hjelme nu i 3. generation

Populær blandt kvinder og mænd, unge og gamle. Urban-I 3.0 er en perfekt udstyret cykelhjem til bybrug med mange praktiske funktioner. De smarte funktioner og det gennemtænkte koncept gør Urban-I 3.0 til en af vores mest populære hjelme. Den redesignede udgave af den populære og testvindende cykelhjelm, er udstyret med aftagelig skygge, hele 17 luftkanaler og insektnet. Modellen har en høj synlighed, takket være to kraftige reflekser på bagsiden, samt et stort, højtsiddende og integreret LED baglys med hele 180-graders synlighed. Hjelmen er udviklet så der nu er plads til hestehaler. Urban-I 3.0 er udstyret med en fuldt omsluttende kunststofring, der er forbundet med det simple Zoom Ace Jurban justeringssystem. Spændet er det velkendte magnetiske FidLock-hagespænde, der spændes vha. to magneter – med Urban-I 3.0 er det slut med at spænde sig selv i hagen!

Ryd
EAN: Varenummer 8687 Kategorier , , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Farve

Blå

Køn

Dame, Herre

Mærke

Tøj Størrelse

,

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.