GripGrab WindBreaking Short Sleeve Base Layer

DKK 449,00

Kør ud i modvinden. GripGrab Vindafvisende Kortærmet Baselayer yder den beskyttelse og komfort, du har brug for i udfordrende vejr. Ved at benytte den innovative Arrowind™ teknologi, skubber dette spændende nye baselayer til grænserne, ved at kombinere vindbeskyttelse, optimal åndbarhed og stor bevægelsesfrihed. Læs mere herunder:

Ryd
EAN: Varenummer 6009 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Mange vindtætte baselayer består af et ydre lag, bestående af et ikke-strækbart, vindtæt membran materiale, der hæmmer bevægelse og gør det svært at slippe af med overskudsvarme. GripGrab Vindafvisende Kortærmet Baselayer består derimod af et nyt enkeltlags, vindafvisende tekstil, der er yderst åndbart og fleksibelt. Det vindafvisende stof på fronten og skuldrene blokerer op til 80 procent af de luftpartikler der bombarderer din torso, og bevarer samtidig den samme åndbarhed, man normalt forbinder med warp-knitted stof. Ryggen af baselayeret er udført i ultra-åndbart og strækbart materiale, der fører sved og overskudsvarme væk fra kroppen. Ved at kombinere alle disse egenskaber opnås et resultat, der leverer en beskyttelse og temperaturregulering, der holder dig komfortabel på din cykeltur. For at holde dig frisk og lugtfri, er baselayeret behandlet med Polygiene®, der med ”Bær Mere, Vask Mindre” -teknologi, benytter sølv-ioner for at reducere opbyggelsen af lugtfremkaldende bakterier. Denne behandling er absolut sikker at bære direkte på huden, og bliver ikke nedbrudt ved vask. En minimeret dannelse af bakterier fører til mindre ildelugt og dermed mindre behov for vask, og derfor kan Polygiene® forlænge baselayerets levetid og formindske negativ påvirkning af miljøet. GripGrab Vindafvisende Kortærmet Baselayer giver dig mulighed for at lade vindvesten ligge derhjemme, og nyde en vægtoptimeret påklædning på blæsende dage.

Farve

Sort

Køn

Herre

Mærke

Tøj Størrelse

, , , , ,

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.