Hjelm Urban-I 3.0 MIPS

DKK 919,00

Med Urban-I 3.0 fås en af de mest kendte city-hjelme i Tyskland nu i 3. generation. Populær blandt kvinder og mænd, unge og gamle. Urban-I 3.0 er en perfekt udstyret cykelhjem til bybrug med mange praktiske funktioner. De smarte funktioner og det gennemtænkte koncept gør Urban-I 3.0 til en af vores mest populære hjelme.

Ryd

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

MIPS UDGAVE. Nyeste redesignede udgave af den populære og testvindende city-hjelm. Super pasform, aftagelig skygge og 17 luftkanaler. Høj synlighed: Høj synlighed takket være kraftige reflekser. Fluenet: God beskyttelse mod insekter. Plads til hestehalen: Velegnet til cyklister med hestehale. Fuld ring: Fuldt omsluttende kunststofring forbundet med et justeringssystem. XL size: Fås i stor hjelmstørrelse (62+ cm). Ventilation: Optimal ventilation af denne hjelmtype med 12 luftindgange 5 luftudgange. Zoom Ace Urban: Justeringssystem til finjustering med robust justeringshjul til individuel tilpasning. Stort, højtsiddende og integreret LED-baglys med 180° synlighed. Magnetisk Fidlock-hagespænde.

Farve

Sort

Køn

Dame, Herre

Mærke

Tøj Størrelse

, , ,

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.