Shimano PD-M520 SPD

DKK 399,00

Shimano PD-M520 er en mountainbike klik-pedal med det velkendte SPD-system, der skaber maksimale vilkår for god kraftoverførsel under kørsel. Pedalen er produceret med det velkendte SPD-system, som kendetegnes ved en slidstærk, funktionelt, kompakt og enormt pålidelig pedal.

14 på lager

EAN: 4524667060475 Varenummer EPDM520L Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Shimano PD-M520 er en mountainbike klik-pedal med det velkendte SPD-system, der skaber maksimale vilkår for god kraftoverførsel under kørsel. Pedalen er produceret med det velkendte SPD-system, som kendetegnes ved en slidstærk, funktionelt, kompakt og enormt pålidelig pedal. For at skabe en perfekt kombination mellem lang levetid og lav vægt på kun 380 gram pr. sæt, er pedalen produceret i en kombination af Chromoly stål og aluminium.
Klamperne kan let justeres med en unbraco-nøgle, hvilket gør pedalen ideel til nybegynderen, såvel som den erfarne mountainbike-rytter, der ønsker en driftsikker og let tilpasselig klik-pedal.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.