SKS X-Blade Dark 26"-27,5"

DKK 249,00

Praktisk aftagelig bagskærm fra SKS til mountainbikes med 26″ eller 27,5″ hjul. SKS X-Blade monteres let på sadelpindel via et spænde med silikone-greb. Derved sidder skærmen godt fast, men kan ligeledes let afmonteres. Skærmen er ekstra bred på det bagerste punkt, hvilket gør skærmen utroligt godt dækkende i vådt føre. Skærmen anbefales til pendleren eller mountainbikeren, der ønsker at blive bedst muligt dækket på cykelture i vådt føre, men som alligevel foretrækker at kunne afmontere skærmen hurtigt, ved kørsel i tørt føre. Skærmen kan af-/påmonteres på under fem sekunder!

49 på lager

Varenummer 11449 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Hjulstørrelse

26”, 27,5”

Mærke

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.