Syncros Savona R 1.5, Cut Out

DKK 999,00

Syncros Savona serien er designet til den lidt mindre fleksible kvindelige rytter, som har en mindre aggressiv position på cyklen. Savona sadlen giver dig god komfort og bidrager til en mere oprejst position på cyklen.
En Syncros Savona R 1.5 Cut out sadel er lavet med carbonforstærkninger på skjoldet og skinner i titanium, som skaber en komfortabel, stærk og let sadel.

1 på lager

Varenummer 2702220001222 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

En Regular (R) sadel fra Syncros er lavet til rytteren, som sidder mere oprejst på sin cykel, og dermed har brug for et større kontaktområde med sadlen for at sidde behageligt. En Regular sadel er designet til, at man sidder cirka midt på eller på bagerste del af sadlen, og det skaber dermed et større kontaktareal.
En Syncros Cut out kan muliggøre trykaflast i det specifikke område omkring midten af sadlen. En Cut out sadel er altså til rytteren, som føler ubehag ved en almindelig sadel og gerne vil fjerne trykket fra midten af sadlen.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.