Syncros Savona V 1.5, Cut Out

DKK 999,00

Syncros Savona serien er designet til den lidt mindre fleksible kvindelige rytter, som har en mindre aggressiv position på cyklen. Savona sadlen giver dig god komfort og bidrager til en mere oprejst position på cyklen.
Syncros Savona V 1.5 er lavet med skinner lavet i titanium og skjold som er forstærket med carbon. Dette er materialer af høj kvalitet, som giver både komfort, lav vægt og høj styrke.

1 på lager

Varenummer 2702210001222 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Sadler med Syncros V-Concept er designet til den mere fleksible rytter, som har tendens til at sidde længere fremme på sadlen og med mindre kontaktareal med sadlen. Sadlen er designet til aggressive positioner, og giver et optimalt udgangspunkt for en aerodynamisk position på cyklen. Sidder du mere oprejst, så bør du overveje en Syncros Regular sadel.
En Syncros Cut out kan muliggøre trykaflast i det specifikke område omkring midten af sadlen. En Cut out sadel er altså til rytteren, som føler ubehag ved en almindelig sadel og gerne vil fjerne trykket fra midten af sadlen.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.