Vi har udvalgt de bedste leverandører og brands, så du i ro og mag kan shoppe kvalitetscykler, -komponenter og -udstyr hos os. Derfor kan vi give hele 7 års garanti på nye cykler, hvis de har overholdt løbende serviceeftersyn.

Service

Hvis du vil opretholde cyklens 7 års garanti, er det vigtigt at din cykel bliver vedligeholdt og serviceret løbende. Det vigtigt at datoer i servicehæftet tilhørerende cyklen overholdes, samt at der foretages generelt vedligehold af din cykel, da den udvidede 7 års garanti, ikke dækker ved misligholdelse af cyklen. Find en guide til hvordan du vedligeholder din cykel her.
Hvis serviceeftersyn ej er overholdt af os eller anden cykelforhandler (autoriseret), frafalder den udvidede 7 års garanti. Garantien gælder kun for den første ejer af cyklen, hvis cyklen videresælges, bortfalder garantien. Du finder servicedatoer i det medfølgende servicehæfte.
I perioder kan det danske vejr påvirke funktionaliteten på din cykel væsentligt. Derfor er det vigtigt, at du løbende rengør din cykel, og vedligeholder den med rensning og smøring. Du kan læse mere om, hvordan du rengør din cykel her.

Hvad dækker garantien

På smartcykler.dk tilbyder vi en unik 7 års garanti på din nye cykel. Garantien dækker skader, der ikke er forårsaget af slid, mislighold eller på anden vis fremprovokerede fejl, grundet udefrakommende elementer. Det betyder, at garantien dækker fejl ved fabrikationen, hvilket f.eks. kan være et knækket cykelstel, et knækket styr eller øvrige komponenter, der er ødelagte, der ikke opfattes som værende sliddele, og som er ødelagte selvom cyklen er blevet serviceret og alment vedligeholdt.
Garantien dækker derfor ikke skader grundet forkert brug af cyklen, slid, manglende vedligeholdelse eller udefrakommende faktorer. Langt de fleste cykler du finder på smartcykler.dk er produceret i aluminium eller carbon, men komponenter kan være produceret i stål. Rust dækkes ikke af den udvidede 7 års garanti, da det anses som værende forårsaget på baggrund af slid på komponenten. Garantien dækker udelukkende cyklen, så har du købt udstyr med til din cykel, har du her 2 års garanti jf. købeloven.

Vil du passe ekstra godt på din cykel?

Så tilkøb vores servicePLUS aftale, når du handler ny cykel via smartcykler.dk. Med en servicePLUS aftale kan du indlevere din cykel på værkstedet i Støvring kvit og frit, til en gennemgang, smøring og et sikkerhedstjek af cyklen. Her pumper vi også dækkene, samt spænder cyklen efter. Har du købt en elcykel kan du tilkøbe servicePLUS-el, der også inkluderer løbende batteri-udmålinger og tjek af motor. Hvis du sender din cykel til service hos andre forhandlere, anbefaler vi at du gemmer kvitteringen fra disse services, da den udvidede 7 års garanti kan frafalde grundet manglende dokumentation af serviceeftersyn.