Prismatch 7 års garanti Tilfredshedsgaranti Cykler leveres 100% samlet

X

Produkter

På lager
Stelmateriale
Mærke
Farve
Køn
Årgang
Geartype
Antal gear
Bremsetype for
Bremsetype bag
Hjulstørrelse
Affjedring
Motorsystem
Motor placering
Maksimal hastighed

Viser 1–21 af 178 resultater

Find din nye mountainbike

Når du cykler i skove, på grusstier eller i andre udfordrende terræner, er en mountainbike din bedste ven. Med de mange gear, brede dæk og god affjedring er du klar til en tur i terrænet.

Mountainbiking er blevet populært i Danmark, og det kan vi sagtens forstå. Landets mange skove indbyder til udfordrende mountainbike oplevelser, men først er det nødvendigt at have styr på cyklen.

Stort udvalg af mountainbikes til herrer og damer

Hos Smartcykler.dk har vi et bredt udvalg af mountainbikes i forskellige varianter og prisklasser. Ligegyldigt om du er på udkig efter din første mtb, eller om du vil have det bedste af det bedste, kan du finde det hos os.

Alle vores cykler er af højeste kvalitet, og vi forhandler bl.a. de anerkendte mærker Scott, Cannondale og Merida.

Guide til at vælge den rigtige mtb

Når du skal til at vælge din nye mountainbike, er der flere faktorer du skal tage højde for. Først og fremmest skal du selvfølgelig vurdere, hvor meget du gerne vil betale for den. Mountainbikes findes nemlig i stort set alle prisklasser.

Mountainbikes til herrer og damer

Hos Smartcykler.dk finder du et bredt udvalg af kvalitetsmountainbikes til herrer og damer til både begynderen og den professionelle atlet.

Når du skal købe en ny mountainbike, skal du overveje, hvilken type affjedring du har behov for. Du kan nemlig både finde full suspension mountainbikes og hardtail mountainbikes i vores sortiment.

Full Suspension mountainbiken giver mest affjedring, da den både har en affjedret forgaffel og bagstage. Det betyder, at cyklen især egner sig til krævende singletracks med tekniske nedkørsler, da affjedringen giver bedre styreegenskaber. Full suspension mountainbikes er dog ofte dyrere end hardtail mountainbikes. Find vores store udvalg af full suspension mountainbikes her, og se om denne type cykel er noget for dig.

Hardtail mountainbikes er den mest udbredte mountainbike-type i Danmark. Denne type er, i modsætning til en full suspension mountainbike, kun udstyret med en affjedret forgaffel. Det er en populær løsning, da det typisk er nok affjedring for motionisten, der kører på de danske singletracks. Desuden er Hardtail mountainbikes typisk billigere. Du kan anskaffe dig en god begynder mountainbike i prislejet 7000-10.000,-. Se vores store udvalg af hardtail mountainbikes her!

Bliv klogere på mtb

Hvis du vil lære mere om mountainbikes, de forskellige varianter og hvilken type mountainbike, der passer til dit behov kan du læse vores MTB-guide.

Find gode tilbud på mountainbikes

På Smartcykler.dk kan du altid finde gode tilbud på mountainbikes. Faktisk kan vi garantere Danmarks bedste priser. Det kan vi, fordi vi har prismatch på alle vores cykler. Det vil altså sige, at hvis du kan finde din nye mountainbike billigere på en anden dansk webshop, så matcher vi med glæde prisen.

Få styr på tilbehøret

Hvis du skal have en ny mountainbike, så husk også at se vores store udvalg af tilbehør og beklædning. Her kan du finde alt det ekstraudstyr og beklædning, som er essentielt for at få en god oplevelse i skoven.

Du skal eksempelvis huske at anskaffe dig en cykelhjelm og cykellås, så du både beskytter din nye cykel og dit hoved, når du cykler.

Alt vores tilbehør og beklædning fås selvfølgelig til samme skarpe priser som vores cykler.

Mulighed for rentefri finansiering

Selvom vi har Danmarks bedste priser, kan det godt være en omkostningsfuld affære at investere i en ny mountainbike. Derfor tilbyder vi rentefri finansiering, da vi mener at alle skal have mulighed for at eje en god mountainbike.

De fem mest stillede spørgsmål om mountainbikes

 1. Hvad er en mountainbike?

En mountainbike er en type cykel, der er designet til at køre på ujævnt terræn, såsom grusveje, stier og singletracks. Mountainbikes har ofte brede dæk med dybe mønstre, et højt styr og en robust ramme, der er designet til at kunne modstå de belastninger, der kommer med at køre på ujævnt terræn. Desuden er mountainbiken typisk som minimum udstyret med en affjedret forgaffel. Disse modeller kaldes for hardtail mountainbikes. Nogle modeller har ligeledes en fjeder ved bagstellet. Disse cykler kaldes for full suspension mountainbikes.

 1. Hvad er fordelene ved at bruge en mountainbike?

Mountainbikes er designet til at køre i ujævnt terræn, så de har en god evne til at håndtere singletracks, grusveje og skovstier. De er også ofte meget robuste og holdbare, så de kan klare de belastninger, der kommer med at køre på ujævnt terræn. Derudover er mountainbikes ofte meget adrætte og nemme at styre, hvilket gør dem velegnede til at køre på ujævnt terræn.

 1. Er mountainbikes kun til singletracks?

Nej, mountainbikes er ikke kun beregnet til singletracks. Mange mennesker nyder at køre på mountainbikes på grund af deres robusthed, høje komfort grundet affjedringen og deres evne til at håndtere ujævnt terræn. Mountainbikes er også velegnede til at køre på grusveje og stier, da de har brede dæk med dybe mønstre, der gør dem godt egnede til at køre på ujævnt terræn.

 1. Er mountainbikes kun for erfarne cyklister?

Nej, mountainbikes er ikke kun for erfarne cyklister. Mountainbikes er nemme at cykle på, både for børn og voksne. Det er dog en god idé at starte med at cykle mindre ture på din nye mountainbike, hvor du kan vænne dig til at cykle med udvendige gear og måske nye bremsetyper.

 1. Hvad er forskellen mellem en mountainbike og en almindelig cykel?

En mountainbike er designet til at køre på ujævnt terræn, så den har en robust ramme, brede dæk med dybe mønstre, samt affjedret forgaffel og i visse tilfælde også affjedret baggaffel. Dette gør dem ofte mere komfortable at køre på end almindelige cykler, men også tungere. Du bør derfor overveje, om du har behov for den øgede robusthed og affjedring eller om du kan nøjes med en almindelig cykel eller en hybridcykel, der er en kombination af en mountainbike og en citybike.

 

Værd at vide

Returvarer

Vores mål og ønske er, at det produkt du køber hos os lever op til den kvalitet og funktionalitet, det foreskriver.

Har du modtaget et beskadiget eller forkert produkt, skal du indsende en klage og returnere produkterne jævnfør instruktionerne.

Rettigheder ved reklamation reguleres og styres af lovgivningen – for at læse mere om dette, se venligst  vores handelsbetingelser. For at vi kan behandle din klage så hurtigt og effektivt som muligt, bedes du udfylde en RMA-formular, hvor du kan se detaljerne vedrørende klageprocessen.

Når vi behandler klager, lytter vi til dine ønsker i overensstemmelse med den gældende lovgivning.

Ønsker du at reklamere over en vare – skal du hente denne formular og sende den retur sammen med varerne.

Billig fragt på udstyr

Når du køber udstyr og reservedele på smartcykler.dk, leverer vi for 49,- kroner i hele Danmark. Vi bestræber os på at levere din pakke indenfor 1-3 hverdage. Vi har udvalgt de bedste fragtfirmaer i branchen, for at sikre at din vare når sikkert frem, og bliver overdraget til dig på ordentlig vis. Fragtprisen kan dog variere, hvis du eksempelvis bor på en ø eller udenfor Danmark. Skal din ordre leveres i udlandet eller på en ø uden fast broforbindelse, så kontakt os på tlf. 93871063 eller via info@smartcykler.dk, så finder vi en løsning der passer til dig.

Fysisk showroom - åbent alle ugens dage

I 9530 Støvring, blot fem minutters kørsel fra motorvej E45, finder du vores fysiske cykelforretning, hvor vi udstiller et stort udvalg af de cykler, du finder her på hjemmesiden. Butikken holder åbent alle ugens dage – dog holder vi lukket på helligdage. Butikkens åbningstider er:

mandag-fredag: klokken 10.00-18.00

lørdag og søndag: kl. 10.00-16.00

Når du møder os i butikken, kommer du i kontakt med en af vores passionerede sælgere, der har et stort kendskab indenfor cykler, løb og udstyr, og som brænder for at give dig den bedst mulige rådgivning. Er du i tvivl om hvilken type cykel der passer til dine behov, eller vil du teste en cykel inden du beslutter dig? Så anbefaler vi, at du kigger forbi cykelforretningen på Hobrovej 72, 9530 Støvring. Er køreturen til Støvring for lang? Så husk at vi yder vi fuld tilfredshedsgaranti – dette kan du læse mere om her. Bag butikken finder du gratis parkeringsforhold (forbeholdt kunder i butikken). Grundet den strategiske placering i Støvring, er det muligt at teste cykel i rolige omgivelser – både for børn og voksne!

100% samlet

Når du køber din cykel på smartcykler.dk leveres den altid 100% samlet, så du let og hurtigt kan tage din cykel i brug. Det eneste du skal gøre, er at fjerne emballagen og køre afsted på din nye cykel. Hvis du har tilkøbt udstyr til din nye cykel, monterer vi selvfølgelig også dette helt uden ekstra beregning. Det har aldrig været lettere at købe cykel online, det eneste du skal gøre, er at bestille din nye cykel, fjerne emballagen og køre afsted.

Din cykel samles, monteres og testes af udlærte cykelmekanikere, inden den pakkes forsvarligt og bliver sendt afsted mod din adresse med et af markedets bedste fragtfirmaer.

Rentefri finansiering

Når du handler cykel hos smartcykler.dk tilbyder vi rentefri finansiering i samarbejde med Resurs Bank og ViaBill.

Handler du for under 10.000,- DKK via ViaBill, har du mulighed for at betale for dine køb i op til 10 rater, helt uden renter og gebyrer. Du kan købe det du mangler i dag, og udskyde betalingen.

Prismatch

Vi har altid Danmarks billigste pris på din nye cykel. Finder du, mod forventning, din nye cykel billigere på en anden dansk webshop, så matcher vi selvfølgelig prisen. Alt du skal gøre er at sende os en mail på info@smartcykler.dk, med et link til det site, hvor cyklen er billigere.

Hvordan kan vi prismatche cykler?

Hos smartcykler.dk køber vi altid store partier af cykler hjem, så vi kan videresælge dem til markedets laveste priser med markedets bedste service. Vi laver løbende prisrettelser, så vores priser matcher de laveste på andre danske webshops, men skulle vi have misset en pris, så kontakt os via info@smartcykler.dk.

Det med småt

Prismatch gælder udelukkende varer på danske webshops, på samme vare/størrelse/farve/årgang og gælder ikke ved udsalg grundet ophør af mærke, forretning eller konkurs.

Tilfredshedsgaranti

For os er det vigtigt, at du er 100% tilfreds med din nye cykel, når du handler hos smartcykler.dk. Derfor yder vi, som de eneste på markedet, 30 dages fuld tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du til enhver tid inden for de første 30 dage kan sende din cykel retur, hvis du har fortrudt dit køb, eller på anden måde ikke er tilfreds med din nyligt købte cykel.

Vil du benytte dig af tilfredshedsgarantien, skal du sende en mail til info@smartcykler.dk, hvor du oplyser købsdato, cykelmodel og kundenummer.

Det er kun muligt at gøre brug af den fulde tilfredshedsgaranti, hvis cyklen er som ny, eller har mindre kosmetiske ridser. Er cyklen selvforskyldt beskadiget, og deraf ikke salgbar igen, kan du desværre ikke returnere din cykel igennem vores tilfredshedsgaranti. Vil du gøre brug af tilfredshedsgarantien, må din cykel maksimalt have kørt 15 kilometer. Det koster 259,- at sende din cykel retur, hvilket fratrækkes i returbeløbet. Du er selvfølgelig også velkommen til selv at aflevere cyklen på vores lager lokation i 9530 Støvring på Porsborgparken 11.

7 års garanti

Vi har udvalgt de bedste leverandører og brands, så du i ro og mag kan shoppe kvalitetscykler, -komponenter og -udstyr hos os. Derfor kan vi give hele 7 års garanti på nye cykler, såfremt cyklen overholder løbende serviceeftersyn

Service

Hvis du vil opretholde cyklens 7 års garanti, er det vigtigt at din cykel bliver vedligeholdt og serviceret løbende. Det er vigtigt at serviceindkaldelser udsendt via SMS overholdes, hvilket er service efter 2, 9, 16, 23 og 36 måneder. Herefter skal cyklen serviceres hver 9. måned for at opretholde den udvidede garanti. Den udvidede 7 års garanti dækker ikke ved misligholdelse af cyklen. Derfor anbefaler vi, at du også selv vedligeholder din cykel løbende. Find en guide til, hvordan du vedligeholder din cykel her.
Hvis serviceeftersyn ikke er overholdt af os eller anden autoriseret cykelmekaniker, frafalder den udvidede 7 års garanti. Garantien gælder kun for den første ejer af cyklen, hvis cyklen videresælges, bortfalder garantien.

Hvis du sender din cykel til service hos andre forhandlere, anbefaler vi at du gemmer kvitteringen fra disse services, da den udvidede 7 års garanti kan frafalde grundet manglende dokumentation af serviceeftersyn

I perioder kan det danske vejr påvirke funktionaliteten på din cykel væsentligt. Derfor er det vigtigt, at du løbende rengør din cykel, og vedligeholder den med rensning og smøring. Du kan læse mere om, hvordan du rengør din cykel her.

Hvad dækker garantien

På smartcykler.dk tilbyder vi en unik 7 års garanti på din nye cykel. Garantien dækker skader, der ikke er forårsaget af slid, mislighold eller på anden vis fremprovokerede fejl, grundet udefrakommende elementer. Det betyder, at garantien dækker fabrikationsfejl, hvilket eksempelvis kan være et knækket cykelstel, et knækket styr eller øvrige komponenter, der er ødelagte, der ikke opfattes som værende sliddele, og som er ødelagte selvom cyklen er blevet serviceret og alment vedligeholdt.

Garantien dækker derfor ikke skader grundet forkert brug af cyklen, slid, manglende vedligeholdelse eller udefrakommende faktorer. Langt de fleste cykler du finder på smartcykler.dk er produceret i aluminium eller carbon, men komponenter kan være produceret i stål. Rust dækkes ikke af den udvidede 7 års garanti, da det anses som værende forårsaget på baggrund af slid på komponenten. Garantien dækker udelukkende cyklen, så har du købt udstyr med til din cykel, har du her 2 års garanti jf. købeloven.

Vil du passe ekstra godt på din cykel?

Tilkøb vores servicePLUS aftale, når du handler ny cykel hos smartcykler.dk. Med en servicePLUS aftale kan du indlevere din cykel på værkstedet i Støvring kvit og frit, til en gennemgang, smøring og et sikkerhedstjek af cyklen. Her pumper vi også dækkene, samt spænder cyklen efter. Har du købt en elcykel kan du tilkøbe servicePLUS-el, der også inkluderer løbende batteri-udmålinger og tjek af motor.

Billig fragt på cykler

Når du køber cykel på smartcykler.dk, leverer vi din nye cykel for kun 199,- i hele Danmark. Vi bestræber os på at levere din cykel indenfor 2-4 hverdage. Når du bestiller din cykel, kontakter vi dig og aftaler et leveringstidspunkt der passer dig. Vi har udvalgt de bedste fragtfirmaer i branchen, for at sikre at din vare når sikkert frem, og bliver overdraget til dig på ordentlig vis.

Fragten på 199,- gælder kun i Danmark, herunder kun til brofaste øer. Skal cyklen leveres i udlandet eller på en ø uden fast broforbindelse, så kontakt os på tlf. 93871063 eller via info@smartcykler.dk, så finder vi en løsning der passer til dig.

SmartPLUS

Hos Smartcykler tilbyder vi dig en unik mulighed for, at slippe for den daglige vedligehold af din nye cykel. Det gør vi fordi vi mener, at det skal være nemt at købe ny cykel. Vi ved nemlig godt, at cyklen ikke altid kommer først i køen, når det kommer til dagens daglige gøremål. Derfor tilbyder vi for et lille engangsbeløb (se priser og vilkår nedenfor), at lave det løbende vedligehold af din nye cykel, så den kører godt i mange år fremadrettet!

SmartPLUS har nemlig ingen udløbsdato - det betyder, at du til evighed kan få vedligeholdt din cykel for kun 399,- - 599,- afhængig af cykeltype!

Læs mere om de to typer af SmartPLUS herunder, og tilkøb SmartPLUS lige under købsknappen på cyklens side.

SmartPLUS E-Bike

Med smartPLUS E-bike kan du til enhver tid indlevere dit cykel til tjek hos os. SmartPLUS indeholder:

 • Sikkerhedstjek
 • Efterspænding af hele cyklen
 • Smøring af udvendige bevægelige dele
 • Smøring af drivlinje (herunder kæde)
 • Pumpning af dæk
 • Justering af sadel- og styrhøjde
 • Udmåling af batteri
 • Kontrol af motor
 • Smøring af batterilås
 • Smøring af batteri slids
 • Rådgivning om hvordan du forlænger batteriets levetid og rækkevidde. Denne rådgivning tager særligt udgangspunkt i batteriudmålingen og kontrollen af motoren.

Med smartPLUS e-bike slipper du altså helt for den løbende vedligehold af din cykel. Dog skal cyklen stadigvæk til særskilt service efter 2, 9, 16 og 23 måneder, for at opretholde garantien.

Pris: 1.999,- DKK

SmartPlus til almindelig cykel

Med smartPLUS kan du til enhver tid indlevere dit cykel til tjek hos os. SmartPLUS indeholder:

 • Sikkerhedstjek
 • Efterspænding af hele cyklen
 • Smøring af udvendige bevægelige dele
 • Smøring af drivlinje (herunder kæde)
 • Pumpning af dæk
 • Justering af sadel- og styrhøjde

Med SmartPLUS slipper du altså helt for den løbende vedligehold af din cykel. Dog skal cyklen stadigvæk til særskilt service efter 2, 9, 16 og 23 måneder, for at opretholde garantien.

Pris: 1.999,- DKK

Få besked når den er tilbage på lager

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.